Фризери

FastFreeze бързо замразяване на храни

Запазването на качеството на замразената храна зависи много от това, колко бърз е бил процесът на замразяване. Когато той е по-бърз, кристалите, които се образуват са по-малки и не засягат клетките в храната, като така се запазват витамините, минералите и хранителните вещества за по-дълго.

NoFrost технология

Съвременната технология NoFrost интензивно циркулира студен въздух, за да премахне влажността от фризера и хладилника. Това предотвратява натрупването на скреж върху храните и вътрешните стени на уреда. Използването на пространството за съхранение е оптимално и досадното размразяване и почистване на фризера вече не е необходимо. Пакетите със замразени храни вече не полепват едни за други, което значително подобрява чистотата и добрата подредба на съдържанието.

А++

Топ енергийна ефективност
Подобрената охлаждаща система позволява отлични условия за поддържане на топ енергийни класове. Фризерите-ракли с клас А++ използват 40% по-малко енергия от тези с клас А.

XXL SpaceBox

Достатъчно място за XXL пуйка
Най-голямото чекмедже е идеално за съхранение на големи по обем храни като пуйки, пици или торти.

Управление и безопасност

Панел за механично управление на фризера
Механичният панел за управление е разположен в долната предна част на фризера. Копчето за настройка на температурата и бутона за включване/изключване на функцията FastFreeze са допълнени от две сигнални светлини и индикатор за висока температура.
повече информация
малко инфо

SimpleUse

Комфортът е гарантиран
Интелигентно разположеното осветление на капака на фризера гарантира добра видимост, а подвижните кошници позволяват лесен достъп до вашата замразена храна. Масивната панта ще задържи капака частично или напълно отворен, за да не трябва да го държите вие. Решение, което уравновесява налягането, за да предотврати вакуум след като капакът бъде затворен, позволява да отворите повторно веднага след затваряне.
повече информация
малко инфо
Следвай ни
Facebook
YouTube
Flickr
Сподели
Facebook
Twitter
Бъди информиран
RSS