DuraHeat нагревател с 10 години гаранция

устойчив нагревател DuraHeat

Orpaничено натрупване на котлен камък по-дълъг полезе живот

Нагревателят DuraHeat е покрит със защитен слой от никел, който прави повърхността му много гладка и намалява натрупването на котлен камък. В сравнение със стандартните нагреватели животът на DuraHeat е по-дълъг и значително по-икономичен. Това затвърждава качествата на пералната машина и удължава живота й.

УСЛОВИЯ НА ГАРАНЦИЯТА

Всички модели от новото поколение перални машини разполагат с нов, подобрен и издръжлив нагревател DuraHEAT. При покупка на нов модел перална машини можете да се възползвате от условията на удължена, 10-годишна гаранция на нагревателя.

Условия на гаранцията

 • За да активирате допълнителната гаранция на нагревателя е задължително да регистрирате покупката си в системата на сервиза. Регистрацията може да се извърши по удобен за вас начин измежду следните възможности:
  Интернет регистрационна бланка – www.gbgs.net
  По телефона – 0700 10 218 – национален телефон
   На място в сервизните бази
   По електронна поща – пишете на адрес promotion.gorenje@bgs.bg
 • Регистрацията е задължителна. За всяка регистрирана гаранционна карта получавате уникален код за вписване в системата, без този код удължената гаранция на нагревателя не е активна. Запишете кода и го представете в случай на нужда от гаранционно обслужване или при заявка за профилактика.
 • Регистрирайте покупката и активирайте гаранцията до една година от покупката.
 • За да имате активна 10-годишна гаранция на нагревателя е задължително извършването на профилактика на пералната ви машина в края на третата година от покупката*, преди изтичане на търговската гаранция на уреда.
 • След профилактиката ще имате допълнителни 7 години гаранция на нагревателя. За този период, в случай на проблем, нагревателят ще бъде подменен напълно безплатно.
 • Пазете гаранционната карта, кода за регистрация и касовата бележка. Представете ги в случай на нужда от гаранционно обслужване и при профилактика. Тези документи са задължителни.

* Профилактиката се извършва от оторизиран сервиз съгласно актуална ценова оферта и спецификация и не се покрива от общата гаранция и от допълнителната гаранция на нагревателя.

** Удължената, 10-годишна гаранция е валидна само за нагревателя DuraHEAT и не важи за останалите компоненти на пералната машина, за които важат общите гаранционни условия обявени в гаранционната Ви карта.

*** Гаранцията е валидна единствено и само при спазване на условията за регистрация и профилактика и представяне на валидна гаранционна карта.

**** Условията на допълнителна гаранция са валидни до оттегляне на офертата.

Съвети от Gorenje

 • Пазете гаранционната карта, кода за регистрация и касовата бележка. Тези документи са задължителни за удостоверяване на валидност на гаранцията на Вашия уред.
 • Регистрирайте покупката си в системата на сервиза веднага след покупка. Така няма да пропуснете да активирате допълнителната гаранция.
 • Регистрацията на уреда е полезна за Вас и ще улесни контакта с Вас в случай нa нужда
 • Попълнете данните си за контакт в регистрационната форма за активиране на гаранцията, така представител на оторизирания ни сервиз ще може да се свърже с вас и да ви напомни за задължителната профилактика.
 • Профилактиката е полезна за вас и за правилното функциониране на пералната ви машина за в бъдеще. Заявете профилактика в края на третата година от покупката на уреда, а именно в края на търговската му гаранция.
Следвай ни
Facebook
YouTube
Flickr
Сподели
Facebook
Twitter
Бъди информиран
RSS