6 начина да подредите кухнята с рециклирани предмети

HOME SIMPLIFIED
22.7.2020
Рециклиране, креативно използване на вече използвани предмети. Това ни допада, тъй като засяга грижата за околната среда. Как да използваме използвани предмети със стил, да го направим забавно, лесно и полезно за дома?
За тези от вас, които харесват "направи си сам", или биха опитали за първи път, сме подготвили списък с неща, които можете да направите, за да освежите кухнята и да създадете места за съхранение. За целта, разбира се използваме предмети, с които всички разполагаме, но рядко използваме и често изхвърляме след употреба.

1. Събирайте буркани (буркани от сладко, от бебешка храна) за съхранение на подправки и други сушени храни. Можете също да помислите как да ги декорирате!!

СЪВЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ! Можете да организирате забавно семейно занимание - оцветяване на бурканите. Изберете неразтворими бои и се впуснете в приключения!
2. Дървени кутии и дъски наоколо? Направете допълнителни рафтове за съхранение като ги закрепите за стената, или просто забийте пирони в дъските и ги използвайте за окачване на тигани и прибори. 

3. Колело от стар велосипед
(вътрешната част със спиците) поставено легнало и окачено (здраво) за тавана, може да бъде готина закачалка за посуда!

4. Старите рамки за картини могат да станат семейната дъска с меню.  Вземете няколко маркера или боядисайте стъклото, за да стане удобно за писане и на него записвайте седмичното меню, за да може всеки да очаква ястията с нетърпение.

5. Старите прибори могат да се превърнат в куп неща - особено готин вариант е да бъдат стенни куки за чаши, кърпи, други прибори или да са място за важни бележки.

6. Ако имате стари книги - вместо да ги изхвърляте, можете да ги превърнете в интересен куб за съхранение на ножове. Просто завържете 4-5 книги една за друга, поставете ги изправени и поставете ножовете между страниците.
Животът понякога може да е драматичен. За щастие, уредите Gorenje Simplicity Collection са освободени от драма, имат изчистен вид и отлична стойност:

Адаптивни технологии, които разпознават навиците на потребителя
Автоматични програми за перфектни резултати всеки път
Интуитивно управление в една стъпка за лесно боравене с уреда

Може също да искаш да прочетеш:

Запиши се за нашия бюлетин