Замести ваканцията с почивка у дома

HOME SIMPLIFIED
21.1.2021
Ако не можеш да отидеш на почивка, нека ваканцията дойде при теб. Не е тайна, че околната среда има отражение върху нас. Също така няма спор, че ваканционните дестинации галят душата и тялото ни. Но ако ваканцията е невъзможна това лято, без значение по каква причина, можеш да организираш домашна ваканция. Виж нашите идеи. 

Декоративни елементи, които ще ви отведат на различни места

Най-лесният начин да създадеш ваканционна атмосфера у дома е чрез нещо, което ти напомня за любимата дестинация. Само се пренеси там за секунда. Шезлонг или ратанови мебели ще те закарат на плажа при мидичките и морските звезди... Подобни орнаменти, разположени на видими места, ще ти напомнят за плажа. Можеш да отидеш дори една крачка по-напред и да рамкираш някои детайли от почивката. 
Подуши ваканцията

Кой е най-лесният начин да привикаш ваканционно настроение? Увери се, че имаш под ръка подходящите аромати, които напомнят на места, предназначени за почивка. Препоръчваме етерични масла, които носят следните аромати: бор, кокос, тропически плодове, а за почитателите на планини - аромат на смърч.

Направи леглото сякаш е в хотел

Има нещо специално в хотелските легла. Завивките са по-удобни, а възглавниците са по-меки. Затова е хубаво да потъваш в тях и да забравиш всичко за момент. Потърси такава атмосфера в спалнята. Купи качествено спално бельо, меки възглавници и оправи леглото като професионалист - с идеално опънати ъгли, точно както го виждаш в хотелските стаи.

Когато банята се превърне в спа център

Няма защо да не се радваш на банята. Цяла година, особено през лятото. Превърни я в спа център. Започни с главата на душа, като я замениш с нова с повече пръскащи възможности, вземи си вана със соли и аромат на море. Можеш да поставиш ваканционни елементи в банята, като удобни килимчета, меки кърпи и ароматни свещи. И нека глезещата сетивата домашна ваканция започне. 

Пусни природата у дома

Да гледаш  зелени растения незабавно подобрява настроението. Затова препоръчваме да направиш място за природата направо в твоя дом. Разположи растения и дървени орнаменти из дома, напълни вази с цветя и отвори прозорците рано сутринта, или късно вечерта, когато топлината намалее. Свежият въздух също прави чудеса.

Наслади се на ваканция вкъщи!
Хладилник GardenFresh. Точният за теб.
Изборът на нов хладилник е обяързваща крачка. Може да искаш някой, който да задържи свежестта задълго, или такъв, който да се нагоди към теб и твоите нужди. С модерните си функции, които гарантират свежест, пригодена към изискванията ти, GardenFresh е това, което търсиш.

AdaptTech - адаптира температурата към твоите навици и задържа свежестта на храната за по-дълго
IonAir with MultiFlow 360° - йонизираният въздух премахва нежеланите миризми и държи храната в отлично състояние
Convert FreshZone - прави чекмеджето за месо подходящо за съхранение на зеленчуци

Може също да искаш да прочетеш:

Запиши се за нашия бюлетин