Вече е публикуван! Нашият обновен модерен и богат на характеристики сайт
Ако съобщението не се появява, отворете през търсачката. Gorenje
Вече е публикуван! Нашият обновен модерен и богат на характеристики сайт.

С удоволствие ви каним да посетите нашия уебсайт за напълно ново изживяване.

Новият ни сайт има дизайн, който се нагажда идеално според устройството, през което влизате, за да достави перфектно изживяване при разглеждането. Но това е само началото.

Целият уебсайт и неговото съдържание са преработени на основата на изпробвана концепция и дизайн, използвани от Gorenje Group в цял свят.
Новата навигация предлага по-добър поглед над съдържанието и по-бърз достъп до търсената информация, докато цялостния уебсайт има още по-богато съдържание от преди и отразява визията ни за по-прост и по-пълноценен живот. Страниците с продуктова информация доставят цялата информация, от която имате нужда относно нашите продукти по нов, удобен начин за лесно намиране. Уебсайтът е подходящ както за нови посетители, така и за ползватели на уреди и търговци, защото съдържа пълни технически характеристики, изображения с високо качество и инструкции за употреба, енергийни  стикери и продуктови листове, които могат да се изтеглят. Особено полезна е новата функция 'Бързо сравнение', която показва основните разлики между избрания продукт и всички останали.

Целта на обновения уебсайт е да ви улесни, което е изцяло в синхрон с мисията на Gorenje - 'Life Simplfied'.

Това е причината да разработваме практични решения за вашето ежедневие – да го правим по просто и по-приятно. Знаем как да се погрижим за важните детайли. Уредите ни са практични и в същото време изпълнени с ползи. Но най-вече те са особено близки до човека. Доставят ви комфортно качество, изненадват ви с оригинални решения и създават повече уют вкъщи. Те са с приятен дизайн, дълъг живот и висока надеждност. Всеки ден те ви предлагат лесен и ефективен път до желаните резултати.

Добре дошли в живота, красив и свободен. Добре дошли в Gorenje.

Отписване www.gorenje.bg Facebookwww.youtube.com/user/gorenjevelenje