Aрхив

Вторник, 30. Март 2010

Gorenje фурна за вграждане с дизайн Pure спечели Get Connected Product of the Year Award 2010 във Великобритания.

Gorenje спечели наградата на списанието от Великобритания Get Connected Продукт на годината 2010 за своята гама от вградени фурни Pure.

Наградената за гъвкавостта и стилния си външен вид, колекцията Pure е предназначена за натовареното ни ежедневие днес. Фурните Pure съчетават дизайн, качество и функционалност на достъпна цена.

Избрана от независима комисия от съдии, професионалисти, както и наблюдатели на търговията с електроуреди, фурната Pure на Gorenje блестеше сред ожесточената конкуренция при избора на победител в категорията електроуреди за готвене.

Рут Фъргюсън маркетинг мениджър за Gorenje за Великобритания: "Това е момент на голяма гордост. Ние сме марка с растяща популярнаст във Великобритания и е чудесно, че нашите усилия бяха признати и възнаградени. Искрено благодарим на читателите за цялата им подкрепа, и на журито за това високо признание."

Всички фурни за вграждане "Pure" имат голям обем от 60 литра, с уникален извит покрив, поглед назад към традиционните фурни за хляб от миналото. Фурната съчетава това с модерен съвременен набор от мощна функционалност, включително и бързо предварително подгряване, което докарва фурната до температура 200 °C за водещите на пазара шест минути, многофункционални настройки, затопляне на чинии, проба на месото при готвене и функцията за подгряване. Проста и интуитивна за използване, с уникален сензорен екран за управление DIrecTouch и големи ясни символи, които допринасят за удобството и простота на ползването й.

“ Като един от водещите в Европа производители на домакински електроуреди, Gorenje има мисията да се превърне в създател на най-иновативните и дизайнерски марки уреди на света. Наградата Get Connected  е голямо признание и значително постижение,” изтъква Рут Фъргюсън.

Запиши се за нашия бюлетин