Aрхив

Четвъртък, 27. Май 2010

Gorenje Simplicity перална машина в бяло спечели награда Plus X Award 2010.

В четвъртък, 27 май, Gorenje получи за седма поредна година известната международна награда "Plus X Award" в Кьолн, Германия. Тази година, Gorenje спечели наградата в категорията “лесни за експлоатация продукти” за своята перална машина от колекцията Simplicity Light.

Минималистичната насоченост на пералнята Simplicity на Gorenje, електроуредуред от най-новата линия на Gorenje Simplicity, впечатли журито и спечели признание за това, че е правилният отговор на световната тенденция за опростяване на нашето ежедневие.

" Управлението с един бутон на пералнята Simplicity на Gorenje се доказа като много просто, но осигуряващо оптимална функционалност. Външният вид на уреда също беше оценен като много убедителен. Визуално привлекателният, с ергономичен дизайн селектор на програмите изглежда обикновено, но е елегантен и изискан," коментира експертното жури.

Минималистично проектираната перална машина Simplicity на Gorenje с капацитет шест килограма, със скорост на центрофугиране от 1400 об/мин, светодиоден дисплей и съвременна технология, предлага решение, което е както удобно за потребителите, така и предпазващо околната среда. Машината може да се похвали с рейтинг тройно А (AAA) благодарение на UseLogic® технология, която осигурява оптимално потребление на енергия. Консумацията на енергия е 10% по-ниска от стандарта за клас А, посочен на етикета за енергийна ефективност, докато ефективността на пране и центрофугиране отговоря на строгите стандарти за изпиране на клас А.

Програмите се избират от един логически селектор и иконите за най-често използваните програми за пране са подчертани: памук 60 °C, смесено пране 40 °C и деликатно пране 30 °C. Тези програми са най-често използваните в европейските домакинства и съставляват 80 процента от всички изпирания.

Визуално привлекателният селектор на програмите се допълва от допълнителни програми, като например 17-минутната програма за бързо изпиране, програмата за ръчно пране и програмата за самопочистване SterilTub, докато функционалността на уреда е обогатена допълнително с функции, като модерната система за безопасност AquaStop, многостепенен защитен превключвател, SCS система за управление, сензор за контрол на образуването на пяна и защита от разливане.

Журито, съставено от 144 независими експерти от най-висока класа от 32 страни и 40 високо квалифицирани партньори, превръща наградите Plus X в най-големия конкурс в областта на технологиите, спорта и начин на живот в света. Тази година са регистрирани над 1000 продукта, но само 270 продукта в 13 категории, впечатлиха съдиите.Запиши се за нашия бюлетин