Aрхив

Петък, 21. Януари 2011

Новото поколение индукционни котлони предлагат невероятна мощност благодарение на функцията PowerBoost.

Новото поколение индукционни котлони предлагат невероятна мощност благодарение на функцията PowerBoost. Индуктори от последно поколение и охлаждащи вентилатори, които работят с двойна мощност позволяват плота да работи с повишена мощност на всички нагревателни зони едновременно.

Активирането на функцията осугурява допълнителен приток на енергия към избраната зона. Функцията PowerBoost включва допълнителен кръг от индукционнатa намотка, което е възможно поради наличието на мощно захранване, охлаждано от два вентилатора. Индуктори от последно поколение и охлаждащи вентилатори, които работят с двойна мощност позволяват плота да работи с повишена мощност на всички нагревателни зони едновременно.

Индукционните плотове загряват храната директно през дъното на съда, без да нагряват повърхността на плота, върху която няма съд. Загрявайки само дъното на съдовете, плота усвоява 90% от електроенергията ефективно и най-бързият на пазара. В допълнение плотовете на Gorenje разполагат и с Power Boost функция, чието активиране подава допълнителна мощност към зоната и ускорява още повече процеса на готвене.

Повърхността на плота, върху която няма поставен съд остава студена през цялото време на готвене. Също така загрятата зона много бързо се охлажда след спиране на готвенето. Това прави плота изключително безопасен при допир дори и по време на работа. Благодарение на това, че нагревателната зона се нагрява само под дъното на поставения съд и останалата повърхност остава студена, дори и ястието ви неочквано да изкипи и зацапа повърхността на плота, можете да го почистите само с вода, без да има възможност да засъхне.

Вижте повече за индукционните плотове от Gorenje
Запиши се за нашия бюлетин