Aрхив

Понеделник, 21. Февруари 2011

Gorenje Ретро колекция в нови багри

Gorenje представя на нова гама от хладилници Gorenje Ретро, която впечатлява с елегантна, романтична или дръзка цветова палитра. Заоблената врата и хромираната дръжка са отличителен белег на серията, която може да се похвали с иновативна технология и най-висок енергиен клас. Chic, Vintage или Funky.

Gorenje Ретро Chic

Колекция Gorenje Retro “Chic” е адресирана към ценителите на модерната класика и  минимализма с акцент на елеганатните мебели. Силни мечтатели, за които „малкото е в повече“, стремящи се към съвършена хармония. За тях е разработена колекцият в цветове Бордо и Черно. Обикновена елегантност, в която нищо не е твърде много.

Gorenje Ретро Vintage

Колекцията Gorenje Ретро Vintage се превъплащава във фините оттенъци на цветовете, привлечени от носталгията, вечната романтика и природните нюанси. Тя е предназначена за тези, които могат да се поглезят и да придадат класилка в нов образ на стария герой. Тях ще зарадваме с три луксозни цвята Черен шоколад, Капучино и Шампанско. Само най-доброто е достатъчно добро.


Gorenje Ретро Фънки


Gorenje Ретро Фънки колекцията е добра за всички игриви свободолюбци, вечни оптимисти и любопитни туристи. За всички онези, които обичат адреналина и единственото ограничение е безкрайно небе. Както се вижда от обвивката ретро уредите привличат със съвременни,, живи и сочни цветове: Зелен Лайм, Малиново розово и Портокалово оранжево. За тези, които мечтаят цветно.


Gorenje Ретро колекция

Gorenje Ретро колекция в богата палитра за всички, които мечтаят в цвят, но досега безрезултатно са търсили подходящия нюанс на любимия си модел хладилник. Chic, Vintage или Funky, Вие изберете кой цвят Ви подхожда най-много.

Gorenje Ретро хладилникът се предлага за първи път на пазара през 1999 година и се доказва като истински търговски хит. Най-популярният модел, разбира се, е хладилника с една врата със специална вътрешна камера. Преди няколко години, дизайнът на хладилника се освежени с нова дръжка, но тъй като купувачите все още търсят цвета, които им подхожда най-добре, сега Gorenje предлага обогатена цветна палитра.

"Сега палитрата от цветове е по-богата и нюансите са атрактивни, от освежаващите цветовете на сочен портокал до тъмно упойващия шоколад и бордото със своя уют. С широката гама от цветове се доближаваме до голям кръг купувачи, които досега са търсили напразно истинския цвят на любимия си модел хладилник. Като отличителен белег на цялата колекция остава заоблени ретро дизайн на вратата, подобреният външен вид надръжките, а именно дръжка на моделите Фънки дизайн, която е в цвета на корпуса, а на останалите гами във все по-модереният хромирам ефект ", каза по време на представянето на новата колекция на Gorenje Ретро хладилници Tomi Krašovec, член от екип дизайнери на Gorenje Design Studio.

Усъвършенствана технология и най-висок енергиен клас

Зад атрактивния дизайн на заоблената врата и автентичната хромирана дръжка се крият иноватина технология, луксозен интериор и висока енергийна ефективност. Моделите са от най-висок енергиен клас А++ и разполагат с вентилатор за равномерно охлаждане на продуктите. Хладилниците имат допълнителна функция FastFreeze  за бързо замразяване  във фризерната част, както и SuperCool функция в хладилната част за бързо охлаждане на продукти след пазаруване. Всички модели от серията са оборудвани с луксозни аксесоари и имат халогенно осветление в хладилното отделение.
Запиши се за нашия бюлетин