Aрхив

Сряда, 30. Март 2011

Gorenje получи наградата Най-добра екo перална машина на списание “Good Housekeeping”

Gorenje получи наградата Най-добра екo перална машина на списание “Доброто домакинство” в изданието от февруари 2011 година. “Доброто домакинство” оцени пералнята WA 60125 като енергийно най-ефективна перална машина по време на тест, струващ само 0,09 € за пране на памучни тъкани на 40°C. Това е и най-ефективно използващата вода пералня с едва 54 литра средно за един стандартен цикъл на пране.

Пералнята Gorenje WA 60125 беше тествана заедно с 12 други перални машини, включително модели на Miele, Samsung и AEG. Gorenje събра 75 точки от 100 възможни, само три по-малко от нужното, за да се признае една марка за най-добра на пазара.

Рут Фъргюсън, маркетинг мениджър за Gorenje за Великобритания, каза: “Ние сме изключително доволни от резултатите от тестовете на “Доброто домакинство” и не бихме могли да желаем по-добри резултати. Ресурсната ефективност върви към върха на списъка на критериите за закупуване и поради това е толкова важна за модерния потребител. Това е основният акцент за всички наши продукти, но Най-добра екo перална машина на списание “Доброто домакинство” е страхотна награда, от която ние сме изключително горди.”

Запиши се за нашия бюлетин