Aрхив

Сряда, 6. Април 2011

Gorenje перална машина с нов LCD дисплей LogiControl

За пране с 30% по-малко енергия

Комбинирайте максимална ефективност при пране и грижата за околната среда. Пералната машина Gorenje WA73149 позволява 30% по-ниска консумация на енергия, като същевременно осигурява повече чистота и спокойствие за осигуряване на по-активен живот. Допълнително нова характеристика е по-голям LCD дисплей LogiControl, характеризиращ се с голяма прозрачност и леснота при избор на процедурите и следователно най-добрият контрол върху управлението на пералната.

Допълнителна новост е по-голямия LCD дисплей LogiControl, характеризиращ се с голяма прозрачност и леснота при избор на процедурите и следователно осигурява най-добър контрол върху управлението на пералната машина. На екрана винаги са видими настроената програма, температурата на пране, оборотите на центрофуга, продължителността на цикъла на пране, както и всички допълнителни функции.

Можете дори да спестите допълнително като изберет 17-минутната програма QuickWash или с ColdWash програмата за изпиране със студена вода, която работи при температура 15°C като и двете програми са подходящи за леко замърсено пране.

Gorenje пералната машина WA73149 перална машина притежава и много полезната функция SterilTub самопочистваща програма, която осигурява перфектна хигиена във вътрешността на пералната машина. Така, че дрехите ви са ефективно третирани и изпрани при по-ниски температури и с екологично чисти препарати.


Запиши се за нашия бюлетин