Aрхив

Сряда, 25. Май 2011

Нова колекция в ретро стил.

Традиционен  дизайн. Иновативна  технология. Gorenje представя нова колекция в ретро стил и цвят слонова кост за ценителите на класическия дизайн и съвременните технологии.

Фурна с HomeMADE технология

Уникална технология на конструкцията на фурната, моделирана като традиционните каменни пещи. Вътрешният дизайн на фурната е конструиран в асоциация с традиционните каменни пещи за печене на хляб! Иновативната технология се изразява в прецизно поставяне на нагревателните елементи за постигане на перфектни резултати при печене. Гладките, заоблени ръбове на задния панел и сводестата форма осигуряват по-ефективна циркулация на въздуха, както и равномерно разпределение на топлината във вътрешността на фурната. Огириналното и впечатляващо постижение на Gorenje изразява признание към традицията и готварския опит, както и съчетание със съвременни технологии. Уникална технология, в комбинация с древна мъдрост! Перфектен завършек на класическия дизайн.

Елегантността на ретро плота

При плотовете всеки детайл има значение – както за безопасност, така и за визуална хармония с цялостната визия на кухнята. Стъклокерамичните ретро плотове притежават заоблени лакирани ръбове, докоснати с носталгия и ергономични дизайнерски ключове за удобно управление. Индикаторите за остатъчна топлина, които ще светят за да ви предупредят, че зоната е все още гореща, подобряват безопасността ви докато готвите.

Функционален дизайн

Атрактивният дизайн е важен фактор в ежедневието ни, но добрият дизайн на аспиратора не е достатъчен. Аспираторът трябва да е функционален, да осигурява добро осветление по време на готвене, както и да работи безшумно. Лакираният корпус в цвят слонова кост и елегантната декорация осигуряват хармония на ретро стила в кухнята. Аспиратора е снабден с двойно халогенно осветление и два миещи се дори и в съдомиялна машина филтъра.
Запиши се за нашия бюлетин