Aрхив

Сряда, 11. Май 2011

Ретро колекцията на Gorenje печели наградата Get Connected 2011

Изключително популярната ретро хладилна колекция на Gorenje получи наградата Продукт на годината 2011 на Get Connected. Гласувана от професионалисти от Великобритания, които четат списание Get Connected, наградата определя продукт, считан за ‘най-добър от най-добрите’.

"Ретро хладилната колекция на Gorenje е постигнала широко признание след старта си и се предлага в много цветове, от фънки малинено розово до стилното и шик бургундско. Някои модели във водещия на пазара енергиен клас, ‘A++’, имат отлична топлоизолация и подобрено уплътнение на вратата с най-съвременна електроника на системата за охлаждане и замразяване, предназначена да сведе до минимум консумацията на енергия. Моделите от този клас са подкрепени и от уникалната на пазара пет-годишна безплатна гаранция за труд и резервни части на Gorenje," обясни независимата комисия на съдиите - професионалисти в бранша, както и наблюдатели на търговията с електроуреди - и призна Ретро хладилната колекция на Gorenje за победител “най-добър от най-добрите” в хладилната категория.

Рут Фъргюсън, маркетинг мениджър за Gorenje за Великобритания, казва: “Ние сме много доволни, че бяхме избрани за продукт на годината от списание Get Connected, и това е постижение, което е още по-впечатляващо като се има предвид, че е гласувано от професионалисти и от други отрасли. Хладилната колекция Ретро се оказа изключително популярна и е добре приета заради качеството и грабващия окото дизайн, функционалност, ефективност и високотехнологично охлаждане. Това със сигурност е перлата в короната на Gorenje!”

Ретро колекцията на Gorenje в нови цветове. Chic, Vintage and Funky.

Ретро хладилниците от Gorenje, които вече са популярни в продължение на десетилетие, сега разполагат с подобрен външен вид и нова цветова гама. И за да се вписват напълно в най-новите тенденции, имат и ново, стилно име: Ретро колекцията на Gorenje. Gorenje обнови формата на миналото с технологията на бъдещето и добави идеята за модерна самоувереност в една вълнуваща гама от нови цветове, напълно подкрепена и от анализаторите на модата. Ние вярваме, че съвременните потребители изискват повече индивидуализъм и смели, живи и ободряващи цветове в домовете си. Така оживя новата ретро колекция от икономични, екологични и свежи красавици в цветовете на дъгата, предлагани в три различни и по своему чаровни стила: Chic, Vintage, and Funky. 

Всеки от стиловете се характеризира с избора на цветове и различни комбинации на отделенията на хладилника и фризера. Тези уреди са предназначени за клиенти с изискан вкус, които се осмеляват да въведат техния собствен начин на живот в кухнята. Новата колекция беше създадена в Gorenje в чест на годишнината от представянето на първия  хладилник с ретро дизайн преди десет години; хладилник оказал се истински хит по продажби. Начело в списъка по популярност беше култовият ретро хладилник с една врата със специално ниско-температурно отделение, докато червеното бордо и бежовото се оказаха най-очарователните цветове и до днес. Преди няколко години, дизайнът на хладилника беше обновен с нова ръкохватка; в отговор на огромната популярност сред клиентите, сега Gorenje реши да разшири и цветовата палитра.

Запиши се за нашия бюлетин