Aрхив

Понеделник, 11. Юли 2011

Размразяване. Какво е това? Изберете No Frost хладилник от Gorenje, сега с 5-годишна гаранция

Системата от последно поколение NoFrost от Gorenje циркулира охладеният въздух около съхранената храна, намалява нивото на влажност във фризерната част и предпазва от образуване на лед по храната и по вътрешните стени на фризера. Замразените пакети с храна не залепват за друг, което осигурява по-добра видимост.

Същевременният температурен контрол спомага за запазване качеството, цвета и аромата на замразената храна. Невъзможността да се натрупа лед по интериорната част на фризера оптимизира използваемостта на пространството, като напълно елиминира необходимостта от размразяване на фризерното помещение. Предимство на комбинираните хладиници от Gorenje с NoFrost е системата, която ефективно елиминира влагата само във фризерното отделение, докато в хладилната част поддържа оптималното и ниво, за да осигури дълготрайно свежо съхранение на плодовете и зеленчуците, без да изсъхват. Така салатата ви ще остане свежа и хрупкава за по-дълго време, в сравнение със съхранението в хладилници с NoFrost система и в двете помещения на комбинирания хладилник.

Хладилник NRK60322DE с NoFrost технология на охлаждане във фризерната част осигурява оптимално съхранение на храна замразената и свежест на пресните продукти. Пестите допълнително енергия с енергиен клас А и еко режим. Сега и с 5-годишна гаранция.

Купете хладилник в периода 01.07.2011-31.08.2011 и вземете само сега напълно безплатно допълнителни 2 години пълна гаранция към стандартната гаранция от 3 години.
Запиши се за нашия бюлетин