Aрхив

Вторник, 16. Август 2011, Velenje, Slovenia

Докоснете кулинарната магия. HomeChef - главният готвач в кухнята

HomeCHEF e революционна фурна, която комбинира опита на главните готвачи с лесна за управление технология. Големият цветен TFT дисплей със сензорно управление тип „кино лента“ е революционна новост в домакинските уреди. Уникалният режим на управление и ефективната работа гарантират забележителни резултати при готвене. Главното меню е и портал към основното меню, което предлага четири различни възможности за избор на правилната програма за готвене. HomeCHEF е точният избор за винаги вкусни кулинарни изкушения и ще впечатли както начинаещите, така и опитните готвачи.

STEPbake – Предварително програмиране на различните етапи на печене Процесът на притотвяне на много ястия изисква промяна на температурата по време на печене или използването на различни комбинации от нагреватели, или и двете. С фурната HomeCHEF, можете сами да съставите предварително такива програми. По този начин готвенето се извършва автоматично, без необходимост от постоянно наблюдение и всеки път дава отлични кулинарни резултати.

PRObake - Традиционно готвене за опитни готвачи Режимът PRObake осигурява на готвача свобода на творчеството да подобрява надеждността и точността на всички процедури на готвене, като прави свои лични настройки на режима на готвене.

AUTObake - Богат избор от предварително зададени програми Режимът AUTObake предлага предварително оптималните настройки за 65 ястия, логично подредени по категории. Изберете категория храни и желаното ястие в тази категория. Въведете количество, желаното ниво на изпичане, както и времето на приключване на готвенето. След това просто натиснете Start.

MYbake - Творчески комбинации въз основа на вашия опит Режимът MYbake позволява записване и редактиране на електронна готварска книга с до 150 различни рецепти, включително предварително записани рецепти и ваши собствени комбинации.

SIMPLEbake - Най-краткият път до любимото ви ястиеВ режим SIMPLEbake, на интерактивния цветен дисплей се появяват девет снимки на най-често приготвяните ястия. Когато избрете желаното ястие, предварително записаната програма вече ще знае кои нагреватели да използва, на кое ниво да се постави тавата, и колко време да се готви.

Иновативният блок за управление на фурната iChef на Gorenje беше високо отличен по време на авторитетните международни награди Red Dot Design Award. Журито беше впечатлено от внимателно обмислените решения по отношение на детайлите. Отличеният електронен модул за управление с голям цветен дисплей въвежда най-усъвършенстваното съвременно електронно управление (touch control) за фурни и представлява важна стъпка напред в развитието на домакинските уреди. Това е комплексна иновация с привлекателен вид, пригодена за лесна употреба.
Запиши се за нашия бюлетин