Aрхив

Вторник, 24. Януари 2012

Нови пасатори с DC motor

Това, което на пръв поглед прави впечатление при новите миксери на Gorenje, е стремежът към уют и удобство, постигнати чрез перфектен дизайн и ергономичност. Gorenje обаче не се задоволява само с изключителен външен вид, напротив – по-интересното е „под капака”.

Пасаторите са кухненски уреди с все по-нарастваща популярност поради впечатляващото съотношение между размери и мощност. Новите пасатори на Gorenje се предлагат с двойно стоманено острие; свалящи се накрайници, които позволяват използването на този малък уред и за други задачи - например разбъркване, разбиване, рязане. Пасаторите имат десет скорости и турбо функция за забележителна мощност. Също така се почистват много лесно, а ергономичният им дизайн позволява ежедневна работа с лекота.

Новите пасатори Gorenje с DC мотор

Всички нови пасатори притежават DC мотор, който е много по-бърз и по-мощен. Мощният двигател осигурява по-голяма ефективност и по-дълъг цикъл на работа, така че можете да използвате пълноценно новият си пасатор в продължение на дълги години. Ето и някои от основните предимства на DC мотора:

По-нисък разход и по-висока ефективност, в сравнение с AC мотор. 
По-малко шум в сравнение с AC мотор
По-малко триене, тъй като този мотор няма четки.

Мултифункционални накрайници за всяка домакинска нужда

Накрайник за пасиране

Новите пасатори са с накрайник от неръждаема стомана, който може да бъде почистван лесно, не задържа миризми и има дълъг живот на употреба. С металният накрайник безпроблемно можете да пасирате и пюрирате горещи смеси и ястия, дори по време на готвене. Двойният стоманен нож прави пасирането изключително лесно, а 10-степенната регулация на мощността позволява прецизен контрол и обработка на различни по гъстота смеси.

Мултифункционален чопър

Чопърите на Gorenje са лесни за използване, мощни и надеждни. Те разчитат на своите два ножа от неръждаема стомана, всяко от които е поставено на различна височина. По този начин нарязването на резени и кубчета става по-ефикасно и бързо. Чопърът позволява обработката на всякакви зеленчуци, месо, сирене, лешници, орехи и други ядки. Допълнителната гумена основа на купата не позволя плъзгане по кухненски плот, което прави работата с чопъра лесна и безопасна.

Приставка за разбъркване

Бързо, лесно и удобно. Металната перка е особено подходяща за разбиване глазури, пухкави кремове и леки смеси. В комбинация с универсалната купа се превръща в изключителен помощник в ежедневната домакинска работа. Soft-touch бутона за управление и ергономичното тяло осигуряват удобен захват и прецизно управление на мощността.

HB 804 E

  • DC мотор, максимална мощност 800 W
  • Накрайник от неръждаема стомана
  • SoftTouch + Турбо бутон
  • Нож с 2 остриета от неръждаема стомана
  • Регулация на скоростта
  • Купа за разбъркване 800 мл
  • Мини чопър 0,5 л с двоен нож
  • Специална поставка за аксесоарите
  • Дизайн в инокс и черно
Запиши се за нашия бюлетин