Aрхив

Понеделник, 20. Февруари 2012

Ново поколение перални машини Gorenje - идеална грижа за вашето пране

Прогрма UltraWHITE за искряща белота при 30°C

Новото поколение перални машини Gorenje, е оборудвано с иновативна технология за грижа за прането, наречена SensoCARE и адаптирано към нуждите на потребителите относно визия и ергономичност, като по този начин се постига удобно управление и вълнуващо усещане при употреба. Благодарение на най-модерни технологии за опазване на околната среда и за пестене на енергия, новото поколение перални се нареждат сред най-съвършените уреди на пазара. Тяхната висока ефективност се базира на SensorIQ технологията, която автоматично оптимизира процеса на пране.  Моделите от високия клас достигат до енергиен клас A+++(-20%), което означава, че консумират  20 процента по-малко енергия в сравнение с уреди от клас  A+++.

SensoCARE изцяло персонализирано пране

Четири стила на пране – NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE и AllergyCARE, напълно съобразени с нуждите на модерния потребител, позволяват оптимална грижа за вашето пране.  Интелигентната технология SensorIQ разчитаща на множество сензори, които постоянно регулират процеса на изпиране, осигуряват оптимална употреба на енергия, вода и време. На основата на събраните данни, технологията SensorIQ автоматично настройва и оптимизира процеса на изпиране, според избраната програма, типа и теглото на прането, като за последното съдейства TotalWeight сензор за автоматичен контрол на теглото на прането.

UltraWHITE програма за искряща белота 30°C

Една от множеството програми за специално третиране на прането, е UltraWHITE – за запазване на белотата на деликатно пране. С тази програма, Gorenje е сред пионерите на пазара в осигуряването на искрящо бяло пране при не повече от 30°C. Програмата UltraWHITE е предназначена за грижа към деликатно бяло пране като: синтетични тъкани, коприна, дантели, които не биха издържали по-високи температури на пране. Осигурява перфектна грижа при не повече от  30°C, благодарение на по-интензивният ритъм на въртене и повечето вода. Обикновено, когато бяло пране се пере при такава температура, с  течение на времето, то губи белотата си. С програмата UltraWHITE бялото пране остава наистина бяло.

В допълнение към иновативната програма UltraWHITE, новото поколение перални машини  Gorenje предлагат и други програми, специално изготвени за третиране на определени видове пране, като:  PerfectBlack, BioWash, NightWash, QuickWash, както и две програмирани от клиента програми MyFavorite, които запаметяват желани настройки.PerfectBlack – пране при 30°C и използване на гел за поддържане на черното истински черно.

BioWash – предназначена за всички, които предпочитат по-екосъобразните начини на пране – например с топчета BioBall или сапуни.
NightWash – предназначена за пране през нощта. Ритъмът на въртене и центрофугиране са настроени така, че действието на пералната машина да е по-тихо. 
QuickWash – програма за пране при 30°C само за 17 минути.
MyFavorite – две позиции за програми, дефинирани от потребителя. Определете типа пране, температурата, и допълнителните настройки и ги запазете.

OptiDrum – Перфектно третиране на прането

OptiDrum осигурява перфектно третиране на прането – с още по-добра грижа. Иновативният барабан, направен от неръждаема стомана, е изцяло пригоден за ефективно движение на прането по време на процеса на изпиране. Големият обем на барабана, с капацитет до 9кг, осигурява комфорт, дори и при големи количества пране. Отворите в барабана са проектирани така, че размерът, формата и броят им да спомогнат за по-ниската консумация на вода и електроенергия. Вълнообразните релефни 3D ребра нежно преместват дрехите към задната част на барабана, след което ги повдигат нагоре. Наклоненият дизайн на стъкления люк на вратата също допринася за правилното извършване на този процес. OptiDrum дизайнът се грижи максимално за вашето пране.
В допълнение има и специална функция StainExpert за ефективно премахнване на най-упоритите петна. Потребителят трябва единствено да избере една от четирите предложени групи петна – плодове, кафе, вино или органични петна и  StainExpert осигурява ефективно изпиране. Самопочистващата функция SterilTub гарантира, че пералната машина е винаги чиста и че прането винаги мирише приятно. Всички модели предлагат функцията StartDelay за отлагане на началото на цикъла до 24 часа. Освен това, някои модели предлагат и  EndTime функция за настройване на края на цикъла.Предимства:

• Отлична енергийна ефективност:  A+++(-20%)
• Логичен избор на програми и допълнителни настройки 
• SensoCARE – 4 стила на пране, за напълно персонализиран процес
• UltraWHITE програма за искряща белота при  30°C
• Внимателно обмислени ергономични решения 
• Висококачествени и издръжливи материали

Gorenje

Ефективно комбинирайки интелигентни технологии, отличен дизайн, грижа за околната среда и високо качество вече повече от 60 години, Gorenje непрестанно вдига летвата при стандартите за качество и потребителски очаквания сред производителите на електроуреди в Европа. Репутацията на  Gorenje се потвърждава от редица престижни международни награди, сред които Red Dot Design Award, Plus X AwardTM, Grüner Stecker prize, Get Connected Product of the Year Award, Product Innovation Award, Trusted Brand, Superbrands, Icograda Excellence Design Award, ICSID Excellence Design Award, Innovation of the year, и още много други.
Запиши се за нашия бюлетин