Aрхив

Сряда, 28. Март 2012

Хладилник от Ретро Колекцията на Gorenje спечели престижната награда Plus X Award

Комбинираният хладилник с горна камера Gorenje Retro RF 603010 OCH спечели наградата Plus X Award за високо качество, превъзходен дизайн и екосъобразност. Забележителните  характеристики и икономичността на хладилника с шоколадов цвят – това са нещата грабнали изтънченото око на журито на наградите Plus X Award, съставено от 130 медийни и индустриални представители  от 32 страни.

Висококачествен хладилник с фризерно отделение, съчетаващ динамичен дизайн и висока енергийна ефективност. Високият 174 см ретро хладилник с горна камера от Gorenje е с енергиен клас A+++ и годишна консумация 141 kWh е сред уредите с най-добри показатели в този клас. Вратите могат да са както отляво, така и отдясно и освен в този цвят ,се предлага и в червено и черно, както и в изключително пленяващите шампанско и бяло кафе.


Нефиксираните стъклени рафтове позволяват удобно и ефикасно съхранение на храна, а  хладилната част е оборудвана  и с голямо отделение за пресни плодове и зеленчуци, поставка за бутилки и рафт за големи бутилки. Специална вентилационна система се грижи за оптималното разпределяне на температурата по всяко време. Призьорът на Gorenje разполага също така с функция SuperCool за бързо охлаждане на големи количества храна в хладилната част, което е от полза след големия седмичен пазар. Фризерното отделение пък е оборудвано с  функция FastFreeze за бързо замразяване.

Наградите Plus X Awards се предоставят на иновативни продукти в сферите на технологиите, спорта и продуктите за бита. Отличените с тази награда продукти предлагат на потребителите висока добавена стойност и имат сериозни предимства пред конкуриращите ги продукти.

Запиши се за нашия бюлетин