Aрхив

Четвъртък, 19. Април 2012

Стилни и мощни. Безшумна красота с новите стенни аспиратори от Gorenje

Атрактивният дизайн е важен фактор в ежедневието ни, но добрият дизайн на аспиратора не е достатъчен. Аспираторът трябва да е функционален, да осигурява добро осветление по време на готвене, както и да работи безшумно. Насладете се на удоволствието от готвенето, на идеалната хармония и атрактивен дизайн с новите модели аспиратори на Gorenje.
Пространството ще определи необходимия капацитет, а вашият вкус ще определи избора на идеалния модел за вашата кухня.

  • Истински материали и иновационен и оригинал дизайн на Gorenje за подобряване на функционалността и външния вид
  • Електронно управление с лесен за употреба Direct Touch електронен модул
  • P.A.S. технология за най-ефективно всмукване - позволява насочване и засмукване на въздуха по периферията на абсорбатора
  • Максимална мощност – Power Boost функция
  • ReFresh - Сензорна технология автоматично регулира процеса на почистване на въздуха
  • Безшумен режим на работа s
  • Качествени метални филтри, лесни за почистване
P.A.S. Система – нова технология за по-ефективно всмукване и по-тиха работаСъс своята нова периметрично усъвършенствана система за всмукване, P.A.S. System, Gorenje въвежда чисто нова и революционна технология за всмукване. Със системата P.A.S. зоната на всмукване се измества от централната част на кухненския абсорбатор към външните му краища. Това осигурява подобрено и по-концентрирано всмукване, а същевременно се понижават консумацията на енергия и нивото на шума. Доказано по-ефективна: 25% по-тихи, 30% по-ефективни*в сравнение със сходни модели със стандартен дизайн
PowerBoost функция – ускорена мощност само с едно докосванеПри наличие на прекомерно количество пара от съдовете, функцията PowerBoost позволява на абсорбатора да работи с допълнителна мощност за няколко минути. Интензивното всмукване на въздух ще приключи след известно време и уредът ще премине в нормален режим на действие. Вече няма да имате притеснения, когато готвите и на четирите зони на котлона: 22% увеличена интензивност на вслукване
ReFresh функция за свеж въздухАбсорбаторите с функцията ReFresh се заемат с поддържането на въздуха във вашия дом свеж – дори когато вас ви няма! Когато тази функция се активира, абсорбаторът автоматично започва да работи за 5 минути всеки час и така поддържа въздуха свеж денонощно. Някои модели дори разполагат със специален сензор, който отчита промени в качеството на въздуха в стаята и задейства автоматично освежаване.

Гарантирана лесна употреба и комфорт при готвене

Нов контролен панел със сензорно управление DirectTOUCH – директен избор на желаната степен и функция. Това, което е нужно е само едно докосване на елегантното стъкло. Активираната функция ще освети съответния символ скрит зад черната повърхност.

Безшумен режим на работа
Тъй като кухнята е централната част на съвременния дом, ние обръщаме допълнително внимание на шума, произвеждан от абсорбаторите. Новите модели имат специална звуко изолация, която ги прави почти безшумни, а с помощта на иновативната технология за перимиетри1но всмукване новите модели достигат ниво на шум до 42dB.

Халогенно осветление
Светлината от кухненския абсорбатор създава допълнителен уют в кухнята и осигурява необходимата видимост по време на готвене. Халогенните лампи са много по-икономични, , а потокът от светлина много по-силен и ефективен и подобрява атмосферата в кухнята.

Лесни за почистване филтри
Металните филтри на абсорбаторите на Gorenje са лесни за сваляне и почистване. Те могат да бъдат измивани ръчно или в миялна машина на лека програма.
Запиши се за нашия бюлетин