Aрхив

Понеделник, 18. Юни 2012

ХЛАДИЛНИК, В КОЙТО ВСИЧКО Е НА МЯСТОТО СИ - Side by Side просторен интериор

Изключително просторни Side by Side хладилници с удобно отваряне с две врати, привлекателен дизайн и енергийна консумация с грижа за околната среда. В допълнение към забележителното пространство, новите модели разполагат и с иновативен интериор с големи чекмеджета за съхранение, удобни дълбоки полици на вратата и стъклени полици, които позволяват отлична подредба и лесен достъп до храната.

Просторен интериор

Хладилниците Gorenje Side by Side предлагат оптимални условия за съхраняване на големи количества плодове и зеленчуци. Наразположение са три големи кутии, изработени от висококачествени прозрачни пластмаси. Повече от отлично решение за висококачествено съхранение на хранителните стоки за седмицата.

Стъклените рафтове в хладилниците на Gorenje са изработени от закалено стъкло. Те са силно устойчиви. В случай на нежелано разливане, течността не залива долния рафт. Компактните стъклени рафтове осигуряват перфектна опора за храни в малки и тънки пакети. Дълбоките рафтове и кошчета във вратата на отделението на фризера са идеалното решение, което позволява подредено съхранение на храните. Отворени пакети с малки замразени зеленчуци, пици, меки и твърди форми за лед ще бъдат лесно достъпни в удобните рафтове на вратата.

LED осветление на хладилника и фризера - Side by Side хладилницте разполагат с усъвършенстваното и икономично светодиодно осветление на интериора, което позволява ясна видимост в отделенията на хладилника и фризера. Внимателно обмисленото разположение на лампите елегантно осветява целия интериор, независимо колко пълен е хладилника, а в същото време, позволява максимално използване на пространството на горния рафт.

NoFrost технология

Съвременната технология NoFrost интензивно циркулира студен въздух, за да премахне влажността от фризера и хладилника. Това предотвратява натрупването на скреж върху храните и вътрешните стени на уреда. Използването на пространството за съхранение е оптимално и досадното размразяване и почистване на фризера вече не е необходимо. Пакетите със замразени храни вече не залепват едни за други, което значително подобрява чистотата и добрата подредба на съдържанието.

Електронно управление с LCD дисплей

Електронното управление позволява точни настройки на температурата на охлаждане и замразяване независимо от температурата на околната среда. В допълнение към функцията за заключване ChildLock, моделът предлага опция FastFreeze и режим на почивка, в която хладилникът работи на 7°C, а фризерът – при -15°C.

Ледегенератор

Хладилниците Side by Side имат специално устройство за правене на лед както и допълнително чекмедже за съхранение на лед или ледени кубчета. Напълнете въртящата се тавичка с вода и я оставете да замръзне. След това освободете ледените кубчета в чекмеджето с едно извъртане на ключа и използвайте леда за освежаване на вашите напитки.

НОВИ ХЛАДИЛНИЦИ С ПРОСТОРЕН ОБЕМ

Нови модели Side by Side хладилници с изключителен обем (540 лнетен обем, 348 л хладилник и 192 л фризер) с разнообразие от чекмеджета и рафтове. NoFrost технология и стилен интериор подсилен от ефекта на светодиодно осветление.

Оборудване на хладилника охлаждане: 2 стъклени полици, 3 чекмеджета за зеленчуци, един малък шкаф за съхранение на млечни продукти, 4 стилажа и рафтове заа масло и сирене на вратата, контейнер за яйца
Оборудване на фризера раздел:2 стъклени полици, 2 чекмеджета за съхранение на дълбоко замразени продукти, 5 рафта, полуавтоматичен ледогенератор и съд за съхранение на леда.

НОВИ ХЛАДИЛНИЦИ С АВТОМАТ ЗА ЛЕД, СТУДЕНА ВОДА И МИНИБАР

NRS 9181 CXB
• SensoTech електронно управление
• Минибар
• Диспенсър за студена вода 
• Автомат за лед 
• Автомат за натрошен лед 
• No Frost технология 
• Нетен обем: 549 л /380 л хладилник, 179 л фризер

NRS 9181 CX
• SensoTech електронно управление
• Диспенсър за студена вода 
• Автомат за лед 
• Автомат за натрошен лед 
• No Frost технология 
• Нетен обем: 549 л /380 л хладилник, 179 л фризер
Запиши се за нашия бюлетин