Aрхив

Вторник, 11. Септември 2012

Шум и ентусиазъм на щанда на Gorenje

В ежегодният панаир за домакински електроуреди и битова електроника IFA взимат участие 1 439 участници, включително  и Gorenje, която със своите иновации и новости е в разгара си и тази година. От самото начало в изложбената част на Gorenje цари оживление, като това продължава чак до края на изложението.

Тази година мотото на Gorenje в Берлин гласеше „Иновации за здравословен начин на живот”. Това включва комбинацията от спечелилия Red Dot награда IQcook индукционен плот със изключителна технология за готвене на пара, първата сушилня с IonTech технология и антиалергично действие, ново поколение перални машини и сушилни с иновативната технология SensorIQ и ново поколение интелигентни хладилници, които осигуряват висококачествено и дълго съхранение на хранителните продукти.

IQcook, Технология от висша класа

Акцентът в новостите на Gorenje тази година бе поставен върху революционния IQcook индукционен плот, следван от уникалната IQsteam парна технология, които тотално променят начина на готвене, наблягайки на по-лесно и същевременно здравословно приготвяне на храната.

Създавайки IQcook, Gorenje изобретяват първият в света индукционен плот, който възприема всички настъпили промени и може да предотврати кипене, загаряне и преваряване. Фукнциите IQsteamIQboilIQproIQfry and IQgrillулесняват още повече приготвянето на много ястия. Сега потребителите могат да се възползват максимално от своето време докато готвят, без да се притесняват, че нещо неочаквано може да се случи – нищо вече няма да загори или изкипи. Революционната IQcook технология, която спечели международната Red Dot Design Award 2012 е изцяло разработка и дизайн на Gorenje.

Здравословния начин на живот бе представен на панаира чрез демонстрация на IQcook готвене на пара като посетителите имаха възможността да опитат от приготвената храна. Доброто настроение беше поддържано и от мим артистите от IGEN Dance Theatre, които бяха в UltraWhite & PerfectBlack стил.

Посетителите на щанда на Gorenje бяха посрещнати от популярната германска тв и радио водеща Britta Wiegand, която в компанията на мим артистите посрещаше и забавляваше гостите.

Запиши се за нашия бюлетин