Aрхив

Сряда, 24. Октомври 2012

Свежест в ежедневието от VitaWay (JC 4800 VMX)

Днешният начин на живот е изключително забързан и продължава да ускорява темп. Подложени сме на напрежение, стрес, постоянна липса на време. Освен всичко друго, това се отразява на нашите хранителни навици. Важно е да се храним, а докато се стремим да пестим време, прибягваме към нездравословна храна. 

Поради тези причини, е важно всеки да намери баланс и да се погрижи за своето тяло. Нуждаем се от минерали и витамини и се нуждаем от тях за кратко време и без усилия.

Всичко това е възможно с новата сок преса Gorenje VitaWay.

Сок пресата има нова, красива форма, удобна е и е важна за всяко домакинство.

Тя се отличава с нова технология на правене на сок. Традиционните сокоизстисквачки използват центробежната сила. Уредът разполага с микрофилтър. Първо плодовете се настъргват, а след това центробежната сила отделя сока от пулпа. Настъргването води до триене, а триенето - до по-висока температура. Тя от своя страна унищожава витамините и минералите. При този процес сокът абсорбира голямо количество въздух. В резултат се получава пяна и бърза оксидация на сока. Това означава, че сокът не може да се съхранява за по-късно, а и не е особено привлекателен за окото.

Със сок пресата VitaWay процесът на отделяне на сока е съвсем различен. Използва се технология, която изцежда сока от плодовете и зеленчуците. Използва една единствена спирала. При бавното натискане няма триене или повишаване на температурата. Витамините и минералите остават в сока. Няма абсорбиране на въздух и оксидация. Това, което остава в чашата е сок с по-добър цвят и вкус, по-малко пяна и значително по-дълъг живот. Въпреки това, е препоръчително сокът да се консумира пресен, защото тогава съдържанието на витамини е най-високо. Благодарение на новата технология, успяваме да доставим повече сок от същото количество плодове, в сравнение с традиционните сокоизстисквачки.

Няма абсорбиране на въздух и оксидация. Това, което остава в чашата е сок с по-добър цвят и вкус, по-малко пяна и значително по-дълъг живот. Въпреки това, е препоръчително сокът да се консумира пресен, защото тогава съдържанието на витамини е най-високо. Благодарение на новата технология, успяваме да доставим повече сок от същото количество плодове, в сравнение с традиционните сокоизстисквачки.

VitaWay е тиха и безопасна. Дългото гърло, малкото компоненти и липсата на висока скорост осигуряват безопасна и тиха работа. Със своя нискооборотен, но мощен мотор, уредът постига висока енергийна ефективност при ниско ниво на шум, осигурявайки не само повече сок, но и пестейки време и пари.

Всички обичаме плодов сок. Сок пресата обаче също така е подходяща за зеленчуци, соя и много други...

Лесното почистване е гарантирано. Сипете вода в гърлото на сок пресата в режим на работа и уредът е почистен. 
И така, сок пресата допринася за вашето добро здраве. Приемът на натурален сок е препоръчителен сутрин на празен стомах или 30 минути преди хранене, защото тогава стомахът абсорбира най-много хранителни вещества. Сутрин можете да се насладите на плодов сок, докато в следобедните часове можете да си направите по-бедния на захар зеленчуков сок.
Запиши се за нашия бюлетин