Aрхив

Неделя, 20. Януари 2013

Нов кухненски робот от Gorenje

Идеален помощник за всяка кухня - Повече страст в кухнята

Кухненският робот Gorenje MMC800W е здрав и издръжлив помощник, който е готов за всичко в кухнята. Може да се похвали със забележителна ефикасност и супер нисък шум при работа, широк набор от функции и аксесоари с различно предназначение, както и стилен външен вид. Подгответе се за повече страст в готвенето! Без значение колко или какво ще приготвяте, със сигурност ще бъдете още по-изобретателни в кухнята, тъй като сега разчитате на помощта на професионалист. Разбиване, миксиране, омесване, рязане, настъргване и други задачи, могат да бъдат оставени на новия кухненски робот Gorenje. Мощ и елегантност са основното в неговата природа.

Супер тиха и ефикасна работа

Мощният миксиращ потенциал и директната трансмисия, ще свършат работата бързо и ефикасно, докато двойно изолираното SuperSilent тяло на кухненския робот, гарантира, че това ще се случи тихо. Така можете да приготвите закуска и други вкусотии, без да се налага да будите цялата къща.

Специалната подвижна EasyAccess глава позволява лесен достъп до купата за миксиране и нейното съдържание и също така прави почистването и поддръжката и изключително лесни. Всички аксесоари са подходящи за миене в съдомиялна.

Аксесоари за всякаква употреба

Основния набор от аксесоари за MMC800W включва миксер с двойно изолирано тяло, 4,5 литрова купа от неръждаема стомана с дръжка и защитно покритие, както и три приставки за бъркане, миксиране и омесване.

По избор се предлагат много допълнителни аксесоари, за обработка на различни типове храна и приготвяне на деликатеси: приставка за бисквити, месомелачка, изстисквачка за плодове и зеленчуци; приставки за правене на тесто и паста.
Запиши се за нашия бюлетин