Aрхив

Вторник, 12. Март 2013

Gorenje печели пет престижни red dot награди за 2013

На тазгодишните международни награди red dot, Gorenje Group спечели пет престижни трофея. Сред продуктите с марка Gorenje, призовете отидоха при термопомпа Aerogor и пералната от ново поколение SensoCare NGPS12, като и двата са продукт на Gorenje Design Studio. Освен това, три награди бяха спечелени от плотове с марка Atag. Red dot наградата е призвание за отлични постижения в дизайна, иновациите и високото качество на двата бранда.

Gorenje остава сред най-добрите в дизайна

Тази година, най-добрите сред общо 4,662 заявления от 1,865 компании от 54 страни, бяха избрани от 37-членно жури от признати дизайнери и експерти, които съобразяваха вота си с естетичните трендове и устойчивия дизайн.

Президентът на Gorenje г-н Франьо Бобинац каза: "Уредите с иновативни характеристики и съвършен дизайн са един от двигателите на нашия растеж и успехи. Gorenje е наясно с това и непрестанно инвестира в усъвършенстване на технологиите и дизайна. Тазгодишните награди  red dot са свидетелство, че сме постигнали целите си."


Пералнята SensoCare разполага с лесен за употреба преден панел и неподвластен на времето дизайн

Пералната машина от ново поколение Gorenje SensoCare NGPS12 изпъква с изискани линии и два основни детайла: потребителския интерфейс и дръжката на вратата.  Формата и здравината им отговарят на цялостното техническо съвършенство на уреда. Журито беше пленено от ергономичния интерфейс с лек наклон, който подобрява видимостта, дори ако пералната се намира под шкаф. Интерфейсът също позволява интуитивно управление чрез набор от обозначени, най-често използвани програми, които се задават в две стъпки; или пък потребителите могат да използват напълно персонализирани настройки.
Запиши се за нашия бюлетин