Aрхив

Понеделник, 29. Юли 2013

Нови модели перални машини слим

Често вкъщи се усеща недостиг на място. Слим моделите перални машини, със своята дълбочина от 44 см, помагат за оптималното оползотворяване на пространството.

И понеже дълбочината на слим моделите, не се отразява на обема на барабана, който поема до 6 кг пране, нито на функциите на пералните, пестите пространство, енергия и пари, но не и качеството на изпиране. Освен това отворът на вратата, със своите 34 см, позволява лесно и удобно да поставяте и да изваждате дори по-големите обеми пране.

Знаете ли, че?

По-малката дълбочина на пералните не означава по-малък обем на барабана. Slim моделите могат да бъдат от полза на всяко домакинство със своя капацитет от 6 кг.

Искате да спестите време, или вода, или пък искате да се уверите, че прането е освободено от всякакви причинители на алергии. Режимите SensoCARE са достъпни при всички Slim модели перални машини.

Компактните Slim модели използват всички иновативни решения, които са достъпни при стандартните перални. Това позволява те да достигат енергиен клас А+++.
Запиши се за нашия бюлетин