Aрхив

Петък, 23. Август 2013

Участвайте в играта и спечeлете хладилник Gorenje ION generation!

На нашата страница във Facebook ще намерите игра, която освен, че ще ви запознае с удивителните характеристики и технологии на новото поколение хладилници Gorenje, ще ви даде възможността да спечелите хладилник ION generation!

Влезте в играта, опознайте хладилника и поканете приятели до 15.09.2013 и участвате в жребия за хладилник ION generation!

Отворете вратата на своята кухня и допуснете в нея Господаря на свежестта!

Пред вас стои Господарят на свежестта – хладилник Gorenje ION generation! Запознайте се с част от функциите и технологиите му:

IonAir технология

В затворено пространство, каквото е хладилника, храната е изложена на влиянието на различни бактерии. За да се поддържа храната свежа, температурата в хладилника трябва винаги да бъде над 0°C. Напредничавата технология IonAir създава идеален микроклимат в новите хладилници Gorenje. Тя работи на принципа на естествения процес на йонизация. Продуктът от нея е озон, който унищожава плесените и миризмите, гарантирайки защита на продуктите и тяхната свежест. Процесът на йонизация елиминира до 95 % от вредните микроорганизми, както и миризмите на силноароматните храни (като лук). Благодарение на IonAir, хладилникът се превръща в перфектна среда - за градински зеленчуци, синьо сирене, яйца, парче торта или салата от домати.

FreshZone чекмедже

FreshZone чекмеджето се намира в дъното на хладилната част, където въздухът е най-студен. Присъства при базовите модели като избирателна функция. Вентилаторът поддържа температура от 3°C. Храната се чувства добре, защото запазва свежестта, аромата и цвета си до два пъти по-дълго време.

XXL SpaceBox чекмедже

Чекмеджето с голям обем, разположено във фризерната част е предназначено за големи по обем храни. Ще останете впечатлени от това какви продукти се събират и колко лесен е достъпът до тях. 

DynamiCooling

Вентилационната система, която спомага за равномерната и постоянна циркулация на хладен въздух благодарение на вентилатор с усъвършенствана технология. В комбинация с технологията IonAir, тя създава натурален микроклимат в хладилника и унищожава до 95% от бактериите и миризмите. IonAir с DynamiCooling намира място в базовите модели от новото поколение хладилници Gorenje.
Запиши се за нашия бюлетин