Aрхив

Четвъртък, 12. Септември 2013

Gorenje участва със зашеметяващо изпълнение на изложението IFA

След успешните презентации в последните години, Gorenje се завърна на IFA, най-голямото изложение за битова техника в света.  Последните новости при домакинските електроуреди бяха представени до вчера, 11ти Септември. Тази година, Gorenje представи изцяло нова концепция на представителния щанд на два етажа и обща площ 750 кв.м.
Президентът на Gorenje Franjo Bobinac сподели: "Предвид това, че новите продукти са основен двигател на растежа, Gorenje Group непрестанно инвестира в тяхното разработване. Още веднъж ще се възползваме от обхвата и покритието на изложението IFA в световните медии, за да представим нашите най-нови уреди на широката публика. Тази година уредите ни са представени под две от нашите марки: Gorenje и Asko. И двете марки имат традиции от десетилетия и в следващите години, присъствието на Gorenje Group ще се осланя на тях."

Нови технологии, нов дизайн

Прожекторите на щанда на Gorenje бяха новото поколение комбинирани хладилници Gorenje ION Generation с уникална адаптивна технология AdaptCool и йонизираща система IonAir за запазване на свежестта на храната, както и върху революционния плот IQcook, световна иновация, която се допълва от интелигентния IQhood.

Предложенията на Gorenje на IFA привлякоха вниманието с двете нови колеции: новата Gorenje Simplicity Collection, наследник на първата линия Simplicity, която получи много позитивни отзвуци от всички пазари в последните години, благодарение на своя изискан дизайн, високи технологии и опростено управление; както и Gorenje Classico Collection с ретро дизайн, комбиниращ класическа естетичност с модерни технологии.

Една от най-популярните колекции на Gorenje към днешна дата – Gorenje Ora-Ïto Collection – се увеличи с нови модели 60 cm свободностоящи хладилници, оборудвани с най-новите охлаждащи системи и технологията AdaptCool. Освен това, специална площ ще бъде отделена на цветните уреди, особено хладилници, перални и сушилни, които имат нарастващ интерес сред потребителите. Новото поколение перални и сушилни SensoCARE беше представено в цялата гама от цветове, която освен класическите бяло и черно, сега включва червено, оранжево, алуминий. Друга новост в цветовете, представена на изложението в Берлин, са новите ретро хладилници в жълто.

Запиши се за нашия бюлетин