Aрхив

Събота, 18. Януари 2014

От завода на Gorenje - видео Air Force Slovenia II

От завода на Gorenje - видео Air Force Slovenia II
Работейки със Словенската Ски Асоцияция, Gorenje – генералният спонсор на Словенските Ски Отбори – подкрепи промоцията на Световната Купа по Ски Скокове в Planica с участието си в направата на видеото Air Force Slovenia II, което носи посланието, за това как Gorenje оформя победителите в ски скокове.

Видеото е заснето при поточните линии в завода във Velenje преди новогодишният Турнир на Четирите Хълма на 18 декември 2013 г. Участниците са: треньорът Goran Janus като ръководител на производството, както и Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepeš, Jaka Hvala и Eva Logar в ролите на победители в ски скоковете. Освен това във видеото се появяват служители на  Gorenje.

Историята на видеото проследява процеса на създаването на шампиони в ски скоковете в Gorenje. Изработването им започва още с обработката на суровините, откъдето излизат ските, след което каските биват боядисани; приготвят се костюмите; чрез лазер се гравират логотата на каските в работилницата за прототипи и обувките се правят на 3D принтер. Производството продължава на поточната линия, където шампионите биват екипирани и отведени за пакетиране, етикетиране и изпращане към Planica.

Премиерата на видеото се състоя на пресконференцията на Словенската Ски Асоциация на13ти януари в централата в Любляна, след успеха на мъжкия отбор по ски скокове в Кулм, където Peter Prevc обра овациите, печелейки първата си Световна Купа в Неделя.

Запиши се за нашия бюлетин