Aрхив

Сряда, 19. Февруари 2014

Ново признание за качество на перална Gorenje

На независим международен тест за качество, перална машина Gorenje W8665K получи оценка 3,5 и бе определена от Словенската Асоциация на Потребителите (ZPS) като добра покупка.

Пералната машина Gorenje W8665K е с капацитет 8 kg и центрофуга до 1600 оборота е оборудвана с иновативния PowerDrive инверторен мотор. Той спомага за псотигане на енергиен клас A+++ - 20%, което е с 50% по-ниска консумация спрямо клас A.

Иновативният OptiDrum барабан, изработен от неръждаема стомана, гарантира ефективно движение на прането по време на цикъла на пране и създава истинско спа изживяване за вашите дрехи. Перфорацията на барабана е специално направена така, че размерът, формата и броят на дупките да доведат до по-ниска консумация на вода и енергия.

Автоматичното сензорно разпознаване на теглото на прането – TotalWeight – както и останалите сензори, непрестанно съблюдават процеса на пране. Въз основа на данните, събрани от интелигентната  система SensorIQ, процесът на пране бива настроен автоматично, според програмата, типа и теглото на прането. По този начин се гарантира оптимизиране на цикъла, което води до значително спестяване на енергия, вода и време.

Изборът между 23 различни програми осигурява превъзходни резултати, без значение от типа пране. Режимите на пранеSensoCARE позволяват нагаждане към нуждите на индивидуалния потребител. В зависимост от конкретните нужди можете да изберете измежду: NormalCARE, EcoCARE, TimeCARE inAllergyCARE.

Дълготрайността на нагревателя DuraHeat се основава на превъзходното качество на материалите, от които е направен, както и на защитното никелирано покритие, което благодарение на своята гладкост, значително намалява натрупването на котлен камък.

Запиши се за нашия бюлетин