Aрхив

Сряда, 23. Януари 2019, Velenje

Перална и сушилна машина Gorenje WaveActive печелят награда Plus X Award и отличие на потребителски тест в Германия

Перална и сушилна машина Gorenje WaveActive печелят награда Plus X Award и отличие на потребителски тест в Германия

В своето януарско издание, немското списание ETM Testmagazin, специализирано в независимо продуктово изпитване, публикува тестовите резултати на новото поколение перални и сушилни машини Gorenje WaveActive. При задълбоченото изпитване и оценяване, и двата уреда получиха резултат над 90%, в следствие на което ETM Testmagazin ги препоръчва на потребителите като икономични и, благодарение на употребата на йонизиращи технологии, особено ефективни уреди.  

ETM Testmagazin публикува тестови резултати за широка гама домакински уреди. Списанието се издава в Германия от 2003 г. В настоящото издание са публикувани резултати от изпитването на два уреда от Gorenje WaveActive поколението, представени на немския пазар в края на миналата година.

Сушилната машина Gorenje WaveActive с капацитет 8 кг получи резултат 92.9% и оценка "много добър" ("sehr gut") - най-високата, която уред може да получи от такъв тест. Нашата сушилна впечатли експертите с прецизна изработка, стабилност, лесно управление и поддръжка, високотехнологични програми и забележителна ефективност на сушене, заедно с  клас на енергийна ефективност A+++. Изпитващите изтъкнаха програмата IonRefresh, която използва йони, за да елиминира миризмите от дрехите и да ги освежи без пране. Както независимият тест показва, патентованата функция IonTech, също допринася за по-малкото намачкване на прането в края на цикъла на сушене, което означава по-малко, или дори никакво гладене.

Списание ETM Magazin тества също перална машина от новото поколение Gorenje WaveActive, с капацитет 8 кг, представена на пазарите през миналия Април. Предимствата на пералните машини, описани в теста, включват функцията EcoCare, за допълнително спестяване на енергия и вода с всеки цикъл на пране, TimeCare за по-бързо пране и DoseAid, която препоръчва оптимално количество препарат според избраните настройки. Отличават се също: безупречната изработка, инверторния PowerDrive мотор и последно, но не на последно място, отличната ефективност на пране, с която пералните машини Gorenje се гордеят от много години и която се нарежда сред най-добрите на пазара. Списание The ETM Magazin също отбелязва, че боравенето с перална машина Gorenje WaveActive е толкова лесно и интуитивно, че потребителят почти няма нужда от инструкции за употреба, което е заложено и в мотото на Gorenje - "Life Simplified", а именно лесна и интуитивна работа с уредите и, в резултат на това, по-лесен живот за потребителя. Крайният резултат на пералната машина Gorenje WaveActive е 91.6%.

Новото WaveActive поколение печели също и Plus X Award

Наградите, спечелени в различни категории, доказват, че уредите Gorenje WaveActive са впечатляващо постижение, комбиниращо нови технологии, отличен дизайн, енергийна ефективност и поглед към околната среда. Сега добавяме Plus X Award 2018/2019 – награда за иновация и отличие на бранда. Уредите WaveActive спечелиха наградата благодарение на своите иновативност, високо качество, дизайн, комфорт при боравенето и екосъобразност.

Запиши се за нашия бюлетин