Безплатна промоционална 5-годишна гаранция за определени уреди Gorenje

Уважаеми клиенти, ако сте се възползвали от промоционалните ни условия на пълна 5-годишна гаранция е необходимо да активирате тази гаранция, като регистрирате уреда си в системата на сервиза. Гаранцията е валидна само за промоционалните модели и не може да бъде активирана за други уреди от гамата ни. Свържете се наш дистрибутор или с нас, за да получите информация за текущи промоции с удължена гаранция.
 • За да активирате допълнителната гаранция е нужно да регистрирате покупката и уреда си в системата на сервиза. Регистрацията може да се извърши чрез:
            - Интернет регистрационна бланка – http://www.gbgs.net/5years/index.html
            - По телефона – 0882 266 900
            - На място в сервизните бази – информация за сервизните бази (виж информация за сервиза)
            - По електронна поща – на адрес promotion.gorenje@bgs.bg 
 • Регистрацията е задължителна.
 • За всяка регистрирана гаранционна карта на уред отговарящ на условията ще получите уникален код за вписване в системата. Запишете и пазете този код, без него удължената гаранция не е активна. Представете кода в случай на нужда от гаранционно обслужване.
 • За допълнителният период на гаранция важат общите гаранционни условия съгласно гаранционната карта, която получавате при покупка на уреда. (виж общи гаранционни условия).
 • Пазете гаранционната карта, кода за регистрация и касовата бележка. Представете ги в случай на нужда от гаранционно обслужване. Тези документи са задължителни.