Гаранция

Ние Ви гарантираме надлежно  използване на уреда при спазване на условията за пренасяне, съхранение и мрежово захранване, както и при правилна експлоатация на вашият електроуред.
За всички едрогабаритни домакински електроуреди получавате гаранция от 24+12 месеца – за перални, сушилни машини, съдомиялни машини, готварски печки, хладилници и фризери, уреди за вграждане – фурни, плотове и аспиратори.
За всички дребногабаритни домакински електроуреди получавате 24 месеца гаранция – за микровълнови печки, прахосмукачки, миксери, роботи, ютии, месомелачки и други уреди за обработка на храна и грижа за дома.
 
За всички водонагревателни уреди (бойлери) получавате 5 години пълна гаранция.
Изключение от тези срокове са уредите снабдени с промоционална, повишена гаранция!

Gorenje ви съветва

Уверете се, че получавате гаранционна карта при покупката на уреда и пазете винаги касовата бележка заедно с гаранционната карта.

  • Гаранционната карта се получава допълнително при покупка (за голямата бяла техника) или се намира в окомплектовката на допълнителните документи (за малки домакински електроуреди).
  • Общите гаранционни условия ще намерите на гаранционната карта. Ако имате въпроси, моля обърнете се към служител на „Г Сервиз“ АД.
  • Не позволявайте неоторизирани и неквалифицирани лица да монтират уреда или да правят ремонти, както и да използват некачествени или неоригинални компоненти (клапан, гъвкави връзки, удължаване на изходящите връзки, използване на ел. разклонители и др.).
  • В случай на повреда, препоръчваме Ви винаги да се свързвате с оторизираният сервиз.
  • Препоръчваме Ви да регистрирате гаранционната си карта в системата с данни на сервиза. Това е полезно за Вас и ще улесни контакта с Вас в случай нa нужда.
  • Винаги съхранявайте гаранционната карта и касовият бон.