Иновации и дизайн

Постоянно в търсене на нови, различни и новаторски решения, Групата Gorenje е винаги отворена за дръзки идеи и форми на сътрудничество; всъщност, иновациите и дизайна са основните конкурентни предимства на компанията. Създаването на нови продукти и продуктови линии винаги включва богато измерение иновации по отношение както на технологията, така и на дизайна, тъй като ние работим със световно известни личности от света на дизайна и иновациите, както и със собствени научни екипи за изследвания и развитие в нашето собствено дизайнерско студио - Gorenje Design Studio. Резултатът от това сътрудничеството са атрактивни и уникални решения изцяло съобразени с потребителите.

Иновативна и революционна нова генерация перални и сушилни машини комбинира елегантния дизайн с високите технологии, като предлага продукти насочени към потребителя и неговите най-специфични нужди и осигурява значителни спестявания и грижа за околната среда. Патентовани технологични решения в конструкцията на сушилните с термопомпа и ергономичния дизайн на пералните машини нареждат Gorenje сред пионерите в производството на бяла техника за бита.

Gorenje с дизайн от Карим Рашид позволява на потребителите да играят с цветовете и свободно да адаптират хармонията на дома си с начина си на живот.

Gorenje линията Simplicity чертае иновативна система за контрол на уредите, която се основава на един логическо копче. Тя е проектирана в отговор на съвременните тенденции на живот и нуждата и желанието на модерните потребители за по-лесен контрол.

Новата колекция Gorenje Ретро със своят отличителен ретро стил беше подобрена с последните технологии и украсена с модерни цветове.

Новото поколение готварски уреди притежава редица иновативни и патентовани характеристики като HomeMade форма на фурната и управление DirecTouct.

Хладилникът Gorenje iPod е уникална комбинация от хладилник и iPod сензорен музикален плейър.

Колекцията Gorenje Ora-Ïto предлага технология и високо качество в отличителен дизайн. Адресирана е към модерните потребители, които търсят уреди с атрактивен дизайн на разумна цена.

SmartTable е уникална маса в вграден в основата хладилник с дистанционно управление. Разглеждана е като световна иновация.

Хладилникът с CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements е популярен сред почитателите на кристалите и интерактивните технологии със сензорно управление.

Gorenje Pininfarina е луксозна и елегантна колекция, съчетаваща последните технологии и иновативни решения за удобна употреба адресиране към потребителите, които обичат престижа.

Запиши се за нашия бюлетин