Награда Plus X Award™ 2005

Компетентно жури, съставено от германски експерти, присъди наградата Plus X Award™ 2005, организирана от германската медийна асоциация »Media Society Networks«, на върховия модел от новото поколение хладилни и фризерни електроуреди Gorenje Premium Touch.

Журито избра победители в трите категории: иновации, дизайн и удобство за потребителя. Хладилникът с фризер Gorenje Premium Touch беше награден като най-добър в продуктовата група на домакинските електроуреди в категорията удобство за потребителя. Журито реши да присъди наградата заради много оригинални новости, особено заради използването на интелигентен сензорен дисплей, който може да бъде програмиран за работа на един от общо 34 езика.

За наградата Plus Х Award™ се състезават шест различни продуктови групи включително от света на автомобилната електроника, битовата електроника, телекомуникации, информационни технологии, фотография и домакински електроуреди. Продуктите състезаващи се за наградата Plus Х Award™ трябва да са оценени като най-добри в тяхната продуктова група на европейския пазар поне в една от три категории за оценяване. Знакът на наградите Plus Х Award™, разпознаван по символа +x, отразява високото качество на марката.

Запиши се за нашия бюлетин