Награда Plus X Award™ 2007

Черен хладилник с фризер Gorenje с 3500 CRYSTALLIZED ™ - кристали Сваровски получи наградата Plus X Award™ 2007 в категорията удобство при ползване. Това е трета награда ™ Plus X в категорията удобство при ползване за Gorenje.
Вървейки по стъпките на победителите за наградата X Plus ™ в категорията удобство при ползване през 2004 г. и 2005 г. съответно, пералната машина Premium Touch и хладилник с фризер Premium Touch , сега друг уред от Gorenje спечели споменатата награда в същата категория, за трети път по ред; този път това е черният хладилник с фризер Gorenje с 3500 CRYSTALLIZED ™ - кристали Сваровски. Миналата година в категорията за дизайн, наградата беше спечелена от хладилник с фризер Gorenje Pininfarina.

Решението на журито

Журито обоснова избора на черния хладилник с фризер Gorenje с 3500 CRYSTALLIZED ™ - кристали Сваровски със следното изявление: "Няма да е изненада за никого, че уредът удивлява от пръв поглед. Освен наистина забележителния дизайн, този комбиниран уред предлага много повече; и така, той удоволетворява строгите критерии що се отнася до удобството при ползване. Едно просто докосване на LCD дисплея е достатъчно да достигнете многобройните функции предлагани от уреда, като вграден радио тюнер с висококачествен стерео звук, списък от рецепти с информация за калоричността на съставките, или съвети за съхранението на различни храни. Уредът може да бъде използван и като център за комуникация за цялото семейство, тъй като позволява записването на до 40-секундни гласови съобщения. Друга черта е възможността за електронно опериране. Сензорният дисплей осигурява настройване на температурата в отделенията на хладилника и фризера; използването на.този сензорен дисплей е интуитивно и лесно за усвояване." Освен от интерактивния сензорен дисплей, журито беше впечатлено и от ръкохватката, покрита изцяло с 3500 CRYSTALLIZED™ - кристали Сваровски.

За наградата Plus X Award™ се състезават шест различни продуктови групи от света на автомобилостроенето, битовата електроника, телекомуникациите, информационните технологии, фотографските технологии и домакински уреди. Продуктите съперници за наградата Plus x Award™ трябва да са оценени като най-добри в тяхната продуктова група на европейския пазар поне в една от четирите категории за оценяване: удобство при употреба, дизайн, иновативност и опазване на околната среда. Знакът на наградите Plus x Award™ е известният символ +x, и той отразява високото качество на марката.

Запиши се за нашия бюлетин